365 Project – obiective

Am trecut cu bine (sper) de prima săptămână din primul meu 365 Project … URA!!! 😉 m-am ținut de el … Am început să mă documentez mai mult în încercarea găsirii lucrului ce îmi lipsește cel mai mult și mai des (o mulțime de proiecte personale pornite și nefinalizate 🙁 ) – inspirația…

Evident că instant am rezolvat problema în stilul personal: copiez idei (doar sunt aproape de perfecțiune în această direcție). Dar, totuși… trebuie să îmi folosesc chestia aia numită creier, chiar dacă pare lipsită de imaginație… Așa că am studiat și mai mult. Și am găsit niște elemente de care să mă leg: obiective și planuri.

Așa că voi stabili pe aici ideile de planuri de acțiuni pentru a reuși să țin aprinsă dorința de a creea o poză zilnic., urmând a le tăia când le-am realizat.

– în primăvară voi face câte o săptămână poze în care să las doar o culoare (verde, galben, rosu, alta)
– o săptămână pe lună de alb-negru
– o săptămână de portrete (ale noastre dacă primesc acceptul nevestei 😉 )
– o săptămână de portrete ale cunoștințelor
– o săptămână de portrete ale necunoscuților – aici va fi tare dificil pt ca eu nu sunt prea sociabil de unul singur…
– trebuie sa fac o super poză cu Teiul lui Eminescu – o compoziție din 4 poze cu el alb, inflorit, verde și ruginiu
– vreau să fac primă săptămână din Martie câte o poză cu mâna întinsă cu o floare
– vreau să aloc cel puțin o poză pe lună pentru monumentele istorice sau pentru casele memoriale
– am găsit un proiect-provocare în care toată luna Februarie s-au făcut poze alb-negru cu excepția zilei de 14, când a fost o fotografie pe culoare roșie. Dar cum noi (irimia radu și alina) nu sărbătorim Valentine’s Day, voi face poza roșie pe 24, de Dragobete (eventual va fi îmbrăcat juniorul în roșu, că tot e ziua lui 😉 )

Pe lângă ideile de mai sus m-am mai înscris și în 2 comunități 365 pentru a mai căuta idei. Deasemenea, poate prind niște idei de la prieteni 😉 așa că nu vă sfiiți să dați sfaturi…

Comentează ceva, mai învăț ceva